Tunnel Odyssey

kr. 2.750,00

Varenummer 41875260000 Kategori Mærke

Frontier Tunnel er et bevis på James Barouds løbende innovation på markedet for tagtelte. Dette tilbehør bygger videre på succesen med Evolution Tunnel og forbedrer yderligere den problemfri integration mellem vores telte og markiser. Frontier Tunnel skiller sig ud ved at have ekstra vinduer, der giver øget alsidighed og en bedre campingoplevelse. Desuden er installationsprocessen utrolig nem og problemfri. Du skal blot samle tunnelen og skubbe den ind i Odyssey-tagrenderne på siden af dit odyssey tagtelt, så er du klar.

Frontier Tunnel er designet som et todelt system, der giver alsidighed og tilpasning. Du har mulighed for kun at bruge det ene stykke som regnslag, hvilket giver læ i dårligt vejr. Alternativt kan du lynlåse den anden del til tunnelen, så den bliver længere, og du kan også integrere markiserne og tagteltene i Frontier-serien uden problemer. Ved at fastgøre tunnelen til en markise kan du skabe et rummeligt og beskyttet udendørs opholdsområde. Denne integration sikrer, at du kan nyde udendørslivet uden at blive udsat for elementerne, hvilket maksimerer din campingoplevelse.

Det primære stof er Frontier Fabric, som består af tre lag, der giver exceptionel UV-resistens. Det garanterer, at tunnelen kan modstå langvarig soleksponering og kraftig vind, og at den bevarer sin farve og strukturelle integritet over tid. Tunnelen har to tonede gennemsigtige vinduer, der giver tre gange mere udsyn end vores Evolution Tunnel, samtidig med at den har en netkombination for privatlivets fred. Det øverste vindue tillader naturligt lys at trænge ind, mens det beskytter mod elementerne, og det forreste vindue kan nemt lynes ned for at forbedre luftstrømmen, hvilket sikrer en behagelig og velventileret campingoplevelse.

James Baroud Frontier Tunnel kombinerer nem installation, holdbarhed, alsidighed og tilpasning. Den robuste konstruktion og materialerne af høj kvalitet sikrer lang levetid.