We go all the WAY too maximum adventure

Udstyr til dit OVERLANDER køretøj

Vi, JACOB Wiinblad og THOMAS Møller som ejer MOORLANDS er bidt af udendørslivet, vi bruger alt den tid vi kan til at opleve naturen, og suge alle de oplevelser ind, der opstår når vi enten arbejder eller tager familien med derud.

Vores passion til udelivet styrkes af at udforske og rejse i naturen, vores baggrund er fra en fælles Landsskabsentreprenørforretning der skaber natur og grønne områder i bynære omgivelser. Med den fælles interesse har vi bygget MOORLANDS forretningen op, simpelthen med at arbejde med det vi brænder for.  

Vores drive til at udvikle MOORLANDS bygger på udendørslivet og styrkes af bruge det rigtig udstyr til vores køretøjer, samt fuld komfort i den barske natur.

Kendskabet til det grej vi sælger, kommer fra egne erfaringer og rejserne som OVERLANDERER.

JACOB tager hans Land Rover Discovery med tagtelt gerne til Sverige og Norge, Land Roveren er en ældre sag med V8 benzinmotor og alle modifikationer har han selv lavet i takt med udvidet behov og ønske.

Følg JACOB på instagram HER https://www.instagram.com/jacobwiinblad/

THOMAS tager enten han MAN KAT1a1 12 tons lastbil med køkken, bad, varme til de længere ture, og ellers den ældre Toyota Landcruiser FZJ 80 benziner med tagtelt og udtræks køkken. På alene rejsen er det en BMW G650GS offroader der får lov at kører ud på de svært fremkommelige steder.

Følg THOMAS på instagram HER https://www.instagram.com/thomasmunchemoeller/

Derfor har vi i dag ladet vores fritidsliv overtage vores arbejdsliv, med for at arbejde med det der interesserer os allermest.

Hvad er OVERLANDING?

Afhængigt af hvem der anvender udtrykket, har “OVERLANDING” fået en række forskellige betydninger i de seneste år.

Det væsentlige er at man ikke forveksler det med camping, #vanlife eller ekstrem offroading. OVERLANDING er rejseform hvor selve rejsen er målet med turen, og hvor man ikke er afhængig af andre. Og når det er enklest, handler overlanding om udforskning af det ukendte.

Uanset om du rejser med bil, lastbil eller motorcykel, handler det om at køre på de mindre befærdede veje og fordybe dig i naturen, miljøet og kulturen.