Velkommen til Moorlands med værksted, have-park butik samt webshop

ÅBNINGSTIDER:

Mandag til fredag 8.00 til 16.30, dog torsdag åben til 17.30, lørdag LUKKET

VORES HISTORIE:

Vi brænder alle i MOORLANDS for at opholde os udendørs, og vil kun have det bedste udstyr, dette har bragt teamet sammen og skabt virksomhedens fundament.

Vi kommer alle fra et netværk hvor vi har handlet med hinanden og skabt relationer på tværs. Fælles for alle ansatte er, vi kan alle både reparere og rådgive dig som kunde i valget af den rigtige maskine.

Personale i den fysiske butik.

Henning Klemmensen har arbejdet med specialmaskiner inden for have og park siden 1992. Uden tvivl så brænder han for at løse/identificere problemstillinger på alt fra motorsave, buskrydere og hækklippere til akku maskiner samt de nye computerstyrede to-taksmotorer.

Sebastian Andersen er uddannet maskinmester, bor i Gedved og dykker gerne ned i fejlfinding i maskinerne og kan tit mødes i butikken med salg af nye maskiner. I fritiden kører han mountainbike

Rainer Grundies kommer fra Tyskland, og han har arbejdet med salg og handel i over 25 år, de fleste år i Danmark. Rainers speciale er robotklippere og kaster sig gerne ind i ”hjernen” på en robot. Han står klar i butikken for at fremvise vores produktserier, samt at tage imod maskiner til serviceværkstedet.