LifeSaver® JERRYCAN 20000UF – Sort

kr. 2.499,00

Tages hjem på bestilling

LifeSaver® Jerrycan er en robust og bærbar vandrenser med kapacitet til at rense 20.000 L snavset vand til rent drikkevand. Indeholder LifeSavers® berømt filtreringsteknologi, der fjerner bakterier, vira, protozoer, parasitter, svampe og alle andre mikrobiologiske vandbårne patogener uden hjælp fra ildelugtende kemikalier som jod eller klor eller behovet for elektricitet eller UV-lys.

LifeSavers® Jerrycan rummer op til 18,5 liter vand ad gangen og er designet til at støtte dem, der har et større behov for rent vand, såsom gruppeekspeditioner, langdistanceeventyrere, familier eller dem, der planlægger at leve af nettet. Køb til brusehoved – garanterer dig rent vand at vaske dig i, letter også f.eks. madlavning og god til sårrensning.

Mål: 349 mm x 171 mm x 476 mm Vægt: 3,9 kg

Kapacitet: 18,5L

Renser 20.000 liter uden at skifte filter

Hurtig vandgennemstrømning – 3 liter/min. 0,6 bar

Brusehåndtag fås som tilbehør Indeholder en udskiftelig skive med aktivt kul til kemisk og tungmetal reduktion samt for at reducere dårlig smag og lugt, effektiv til op til 500 liter Vores standard skiver med aktivt kul, der bruges i alle LifeSaver-produkter, er blevet testet for at demonstrere fremragende reduktion af tungmetaller og kemikalier såsom klor, bly, nikkel og cadmium. Forbedrer smag og lugt. Vandet er stadig sikkert at drikke uden en aktiv kul-skive installeret Udskifteligt filter – sparer både pengepung og miljø Uafhængigt testet af “Independent Test House” for at overskride de fulde krav i NSF P248 overholdelsesstandarder, for at reducere vira, bakterier, protozoer og svampe af “US Army Public Health Center (MEDCOM)” FailSafe-teknologi – Når filterets membran er blokeret, kan vand ikke passere, sikkert og sikkert for brugeren Ingen kemikalier eller elektricitet påkrævet Ingen indsats eller presning er nødvendig Renser selv det mest snavsede vand Robuste huse er tilpasset de mest krævende miljøer Flasken er både BPA og BPS fri Kulfilterpåfyldninger kan købes separat Vi er stolte over at kunne meddele, at vores LifeSaver® Jerrycan har bestået NSF Protocol P248 Military Operations – Microbiological Water Purifiers test. Testresultat

Vedhæftede filer LifeSaver-Jerrycan-Instruction-Manual.pdf

Varenummer JGA103 Kategorier , , Mærke

LifeSaver® Jerrycan er en robust og bærbar vandrenser med en kapacitet til at rense 20.000 L snavset vand til rent drikkevand. Indeholder LifeSavers® berømt filtreringsteknologi, der fjerner bakterier, vira, protozoer, parasitter, svampe og alle andre mikrobiologiske vandbårne patogener uden hjælp fra ildelugtende kemikalier som jod eller klor eller behovet for elektricitet eller UV-lys.
LifeSavers® Jerrycan rummer op til 18,5 liter vand ad gangen og er designet til at støtte dem, der har et større behov for rent vand, såsom gruppeekspeditioner, langdistanceeventyrere, familier eller dem, der planlægger at leve af nettet. Køb til brusehoved – garanterer dig rent vand at vaske dig i, letter også f.eks. madlavning og god til sårrensning.

 • Mål: 349 mm x 171 mm x 476 mm
 • Vægt: 3,9 kg
 • Kapacitet: 18,5L
 • Renser 20.000 liter uden at skifte filter
 • Hurtig vandgennemstrømning – 3 liter/min. 0,6 bar
 • Brusehåndtag fås som tilbehør
 • Indeholder en udskiftelig skive med aktivt kul til kemisk og tungmetal reduktion samt for at reducere dårlig smag og lugt, effektiv til op til 500 liter
 • Vores standard skiver med aktivt kul, der bruges i alle LifeSaver-produkter, er blevet testet for at demonstrere fremragende reduktion af tungmetaller og kemikalier såsom klor, bly, nikkel og cadmium. Forbedrer smag og lugt.
 • Vandet er stadig sikkert at drikke uden en aktiv kul-skive installeret
 • Udskifteligt filter – sparer både pengepung og miljø
 • Uafhængigt testet af “Independent Test House” for at overskride de fulde krav i NSF P248 overholdelsesstandarder, for at reducere vira, bakterier, protozoer og svampe af “US Army Public Health Center (MEDCOM)”
 • FailSafe teknologi – Når filterets membran er blokeret, kan vand ikke passere, sikkert og sikkert for brugeren
 • Ingen kemikalier eller elektricitet påkrævet
 • Ingen indsats eller presning er nødvendig
 • Renser selv det mest snavsede vand
 • Robust hus er tilpasset til de mest krævende miljøer
 • Flasken er både BPA og BPS fri
 • Kulfilterpåfyldninger kan købes separat

Vi er stolte over at kunne meddele, at vores LifeSaver® Jerrycan har bestået NSF Protocol P248 Military Operations – Microbiological Water Purifiers test.