JAMES BAROUD FALCON AWNING 270° Venstre

kr. 14.999,00

På nuværende tidspunkt er James Baroud Falcon- den mest avancerede markise på markedet. Med sin store vinge, ultrahurtige opslåning og enestående vindmodstand er det den ultimative løsning for eventyrere, der rejser langt væk i lange perioder og ønsker komfort.

Varenummer 41760600000 Kategori Mærke

Under sol, regn eller sne
For at beskytte dig selv mod middagssolen, for at give ly for regnen i frokostpausen eller for at tilbyde alle bekvemmelighederne på en 5-stjernet campingplads, vil Falcon-markisen være den perfekte rejsekammerat.
Når solen er for stærk, giver markisen mere end 10 m2 forfriskende skygge og sikrer 8ºC mindre varme sammenlignet med andre fortelte på markedet takket være det aluminiserede stof.

En anden fordel: Vingen dækker siden og bagenden af køretøjet. Når du vil have adgang til bilens bagagerum, er du altid i læ, meget praktisk, når det regner eller sner. Med en traditionelt side-markise skal vi åbne og lukke bagdøren, når det regner, for at få adgang til køleskabet, campingmøblerne eller køkkenudstyret.
Med Falcon-markisen kan vi lade døren stå åben hele tiden uden at være bange for at oversvømme bagenden af køretøjet.

Et rigtigt opholdsrum
En anden fordel: det enestående opholdsrum, når det bruges som stue med vægge. Væggene kan installeres på mindre end 10 minutter. De har dobbelt myggenet og er tonede, så de er godt beskyttet mod nysgerrige blikke. Dette store opholdsrum kan rumme 2 til 6 par til frokost eller middag under gode forhold. Det giver den ultimative beskyttelse til gode aftener med vennerne, uanset om det regner, blæser eller endda sner.

Selvbærende markise
Falcon-markisen er selvbærende, lavet af forstærket aluminium og rustfrit stål. Når du har travlt med frokosten, kan du bruge den uden støtte stænger, så længe der ikke er for meget vind. Det er dog altid bedre at fastgøre den til jorden for at modstå vindstød.

Falcon markise og tunnel: den første af sin slags i verden!
Når Falcon-forteltet forbindes med tunnelen og denne med teltet, får du det største campingmodul på markedet. Dette er en James Baroud-eksklusivitet, og du finder ikke noget lignende nogen steder.

Tilgængelige muligheder:

Med myggenet
Om sommeren, i lande med myggeplage, kan du fastgøre myggenettet til dit fortelt for at undgå insekterne.

Tunnel
Når opholdsrummet er sat op, giver det dig adgang til teltet ved at gå gennem markisen med beskyttelse mod regn og nysgerrige blikke.

Opholdsområde
Når alle vægge og mørklægningsgardiner er på plads, kan opholdsrummet bruges både om sommeren og om vinteren.