JAMES BAROUD CLASSIC AWNING WALLS 250×270 3 PANELER

kr. 4.299,00

Disse valgfrie vægge er designet til problemfrit at kunne integreres med forteltet, så du får en alsidig og tilpasningsdygtig løsning. Classic Awning Walls er lavet af det samme Evolution Fabric af høj kvalitet og giver enestående holdbarhed og beskyttelse.

Varenummer 41763140000 Kategori Mærke

Classic Awning Walls er fremstillet af åndbart, vandtæt og UV-blokerende stof, der sikrer optimal komfort og beskyttelse under forskellige vejrforhold. Stoffets tekniske detaljer garanterer dets pålidelighed og ydeevne, holder dig tør og skærmet mod solens skadelige stråler. Med sit firesæsoners design er Classic Awning Walls velegnet til camping året rundt, så du kan skabe et behageligt opholdsrum i ethvert miljø.

Med en dør og to store vinduer kan du tilpasse ventilation og naturligt lys efter dine præferencer. Myggenettet giver et insektfrit miljø, mens de gennemsigtige, tonede PVC-paneler kan lynes til for at give ekstra varme, privatliv og beskyttelse.

Den nemme installationsproces sikrer en problemfri fastgørelse til Classic Awning. Bare sæt de tre stofpaneler fast på de øverste stænger på din markise, og lyn dem sammen, så du får et hermetisk lukket opholdsrum til din campingoplevelse.