EuroHeater air heater (Graphite)

kr. 25.995,00

EuroHeater er en professionel og bærbar luftvarmer til arktiske temperaturer ned til 55 minusgrader og 3000 meter over havets overflade. Luftvarmeren er kompakt, støjsvag og udviklet med europæiske kvalitetskomponenter. Maskinen opvarmer kold og rå luft ved hjælp af brændstof og et 12V-batteri, strømudtag fra bilen eller 230V fra en almindelig stikkontakt. Maskinen leveres med et analogt kontrolpanel til at regulere mængden af tempereret luft. Anbefales!

Hvis du vil have et temperaturstyret digitalt kontrolpanel, skal du bestille det separat.

 

Varenummer EH-001EuroHeater Kategori

Euroheater – en bærbar luftvarmer
Med luftvarmere fra Euroheater får du kvalitet lavet til arktiske og kølige klimaer, leveret over hele Europa. Luftvarmeren leveres i en kompakt, støjsvag og robust enhed, der er fremstillet i Canada udelukkende med canadiske og europæiske komponenter. Maskinen leveres med et analogt standardkontrolpanel. Hvis det ønskes, kan der bestilles et kontrolpanel med digitalt display som tilbehør.

Sådan fungerer den
Euroheater suger kold og rå luft ind udefra og opvarmer den til tør og tempereret luft, som du selv kan justere. Den børsteløse varmeblæser giver optimal cirkulation og leverer op til 168 m3 luft i timen, hvilket sikrer en jævn varmefordeling. Vores børsteløse motorer er designet til lang levetid og lavt strømforbrug. Luftvarmeren leverer fra 1 kW varme på den laveste indstilling til op til 4 kW varme ved maksimal hastighed.

Kvalitet og holdbarhed
For at opnå den bedst mulige kvalitet har vi valgt at bruge de bedste komponenter, herunder Autoterm-varmeenheden, der er fremstillet i EU, og solide Neutrik-stik, der er fremstillet i Liechtenstein, Europa. Alt er monteret i en robust, låsbar hardcase fra Nanuk i Canada. Alle produktkabler leveres med silikoneisolering for at kunne klare håndtering under arktiske forhold ned til -55 grader Celsius.

Garanti og reklamationsret
Vi tilbyder 5 års garanti fra købsdatoen i Norge og hele 2 år i andre europæiske lande.

Leveres komplet med

  • Autoterm industriel brænder 4 kw
  • Analogt kontrolpanel til luft inkl. beskyttelsesboks.
  • Industrikabel 4,5 meter 12v
  • Industrikabel 4,5 meter 230v
  • Industriel inverter 230v og sikringsboks
  • Varmerør 4,5 meter ø90 mm
  • Norsk brugervejledning
  • Certificering

(CE-certificeret)