Bush Company 270 XT MAX™ Markise Mk2, Venstre side

kr. 19.999,00

Tages hjem på bestilling

270 XT MAX markisen sætter nye standarder for en fritstående markise med hensyn til massiv skyggedækning, vindmodstand og har samme tykkelse og holdbarhed som vores berømte 270 XT markise.
270 XT MAX markisen er 2,3 m lang, vejer kun 33,5 kg og kan nemt fastgøres til de fleste tagbøjler eller kraftige laststænger ved hjælp af vores kraftige L-beslag (sælges separat) eller vores clamshell tagtelte. Ved at kombinere foldearme for og bag giver 270 XT MAX-markisen en utrolig mængde skygge (+12 kvadratmeter) omkring dit firehjulstræk, så du kan oprette dit lejrkøkken, swags eller bare en skyggefuld sidde-/hvileplads. Som du kan se fra videoen, er markisen let at sætte op af en person på cirka 60 sekunder, og udpakning er lige så let. 270 XT MAX markisen har et højtydende hængsel i rustfrit stål bag og foran på rammen med arme, der vikles rundt om bagenden af dit køretøj og foldes fremad parallelt med siden af køretøjet.
270 XT MAX markisen er fremstillet i Sydafrika af komponenter af høj kvalitet. Markiseposen er lavet af 460 gram poly bomulds rip-stop lærred med YKK lynlåse. I modsætning til PVC-dæksler tillader lærredet markisen at trække vejret, mens den forbliver fri for støv og snavs, og fugt kan lække gennem lynlåsen, hvilket reducerer risikoen for skimmel eller meldug. Rip-stop-materialet på posen reducerer også risikoen for store løbende revner i posen som følge af kontakt med grene, og posens for- og bagside er færdig med et dobbelt lag lærred for yderligere beskyttelse. Lærredet på selve markisen er et 300 gram rip-stop lærred lavet af poly-bomuld, som er skimmel- og skimmelbestandigt. Forteltets nederste og ydre kant har den traditionelle olivengrønne farve fra Bush Company. Markisen har den traditionelle olivengrønne farve fra The Bush Company.

Varenummer 4AXTML-1 Kategorier , Mærke