På en tur for længe siden fik vi dejlig karrygryde lavet af Michael, den er meget nem og meget velsmagende.
Du skal bruge:
Øl
Kyllingbryst 6-800g man kan også sagtens bruge nogle cocktailpølser eller Bacon 🙂
Kokosmælk 1ds
Broccoli 1 stk
Blomkål 1 stk lille eller ½ stort
Rød peber frugt
Chili (frisk, tørret, sauce)
Ingefær
karrysuppe 1 l
Hvidløg, så mange du har lyst til
løg 2 stk
Frisk koriander
Chorizopølse ca 10cm
1/4 L fløde
Karry pulver eller rød karry pasta
Olie til stegning
Sådan gør du:
Tænd et godt. Åbn en øl, gerne to, og skål med en makker eller din kæreste og se hvor god du er til bål…
Varm olie i en stor gryde, smid hakket løg og hvidløg i sammen med chorizo i tern og finthakket ingefær, rør rundt et par gange til løgene er klaret og farven trækker ud af pølsen.
Smid kylling bryst i store tern i og drys med grovhakket frisk koriander. Vend dem rundt til de er næsten gennemstegt.
Smid broccoli og blomkål i og svits videre et par minutter Tilsæt salt og peber og evt chili og Karry
Hæld kokosmælk i og rør rundt. Herefter karrysuppe i og rør rundt.
Juster med fløde så suppen jævner sig.
Nu putter du peberfrugt i store tern i, de må nemlig ikke få for lang tid.
Lad suppen koge kort op og smag til med salt peber. Stil den til side og drys den med frisk hakket koriander.
Server med nemme fladbrød ( opskrift findes i handskerummet)
Bon appetit.