Howling Moon Lunar tagtelt

kr. 34.995,00

Tages hjem på bestilling

Varenummer 974584 Kategorier , Mærke

Funktioner LUNAR tagtelt
Design
Lunar hard shell teltet er et tagtelt med en parallel åbning tag shell. Den indvendige højde er ensartet 105 cm. Månen har et liggeareal på 215* 145 cm. De ydre dimensioner er 220 * 150 * 33 cm, når de er lukket. Åbningen er lavet af fire gasfjedre efter at have løsnet to fastgørelseselementer hver på forsiden af teltet og på bagsiden.
Vægten er ca. 60 kg.

To-lags indgangsdøre med flueskærme på fire sider. Lynlåse, der kan åbnes fra begge sider, gør det muligt at åbne dørene fleksibelt. De åbne, rullede døre kan fastgøres ved hjælp af velcro. For behagelig ventilation kan dørene kun åbnes lidt øverst, for eksempel.
Zeltstoff

Howling Moon bruger rip stop materiale som teltstof. Den meget høje kvalitet polyester teltdug er forholdsvis let, men stadig stærk og holdbar. Den mikroporøse seks gange akrylbelægning gør den vandtæt, åndbar og vejrbestandig og er også smudsafvisende og nem at rengøre. Flere elastikker til ophængning forenkler lukningen af teltet. Således er det normalt ikke nødvendigt at skubbe teltdugen ind i teltskallerne, når teltet lukkes. Dette er en stor fordel, især for meget høje køretøjer.
Teltdugen i LUNAR tagteltet er uigennemsigtigt og får teltets inderside til at fremstå lidt mørkere. De, der vågner op med solskinnet, vil sætte pris på dette.
Vejrbestandig:
Howling Moon er også i stand til at klare uvirkelige vejrforhold. Alle lynlåse er forsynet på ydersiden med stofbeskyttelse som vandtætninger. Alle sømme fordobles, de anvendte sytråde udvides ved den første kontakt med vand og forsegler punkteringerne permanent. Teltene er designet på en sådan måde, at intet vand trænger ind selv under kraftig regn og kan modstå vindhastigheder på op til 120 km / t.
Den hårde skal:
Tagskallerne er lavet af glasfiberforstærket plast (GRP), i daglig tale kaldet glasfiber. Det specielle design øger aerodynamikken og sikrer samtidig fremragende stabilitet med lav vægt. En varmeisolering indbygget i gulvskallen reducerer afkølingen af den liggende overflade ved lave temperaturer, reducerer kondens og bidrager til behagelig sovekomfort.
Teltet åbnes hurtigt og nemt ved hjælp af gasfjedre fra den tyske producent AL-KO. LUNAR teltet har fire fjedre. Åbning sker på mindre end 10 sekunder, og med lidt øvelse tager lukning ikke mere end et halvt minut. For hurtig lukning skal du sørge for, at luften kan slippe ud fra indersiden af teltet. For at gøre dette skal du lade en dør stå lidt åben. Det samme gælder analogt for åbning.
Tagskallerne er lukket med fire fastholdelsesbeslag. Templerne er perfekt monteret og behøver ikke at blive justeret. Låseklemmerne kan let erstattes af hængelåse for at låse teltet, hvis det er nødvendigt. En løsning, der er så enkel, som den er praktisk mulig.
Indre
Den komfortable skummadras med høj densitet med en densitet på 28 kg/m³ er forsynet med et let aftageligt, vaskbart bomuldsbetræk. Madrassen skæres ud i hjørnerne for ikke at hindre lukningen af hængslerne. Hængslerne selv er forsynet med et stofbetræk af praktiske årsager. Så intet kan blive snavset eller fanget. Det ser også pænere ud.
Tagskallen er foret med et tekstilisoleringsmateriale til varme- og støjisolering og forsynet med flere opbevaringsnet.
Stige:
Alle telte leveres med en teleskopisk aluminiumsstige, der kan justeres i længden og også kan bruges barfodet komfortabelt. Stigen er hængt i specielle beslag fastgjort til teltets sider. Dette sikrer et stabilt hold, der rejser med børn, vil sætte stor pris på dette. Fordi stigen ikke hviler på kanten af skallen, forhindres lukning af døren ikke. Stigen behøver ikke og behøver ikke en længdelås og kan derfor kompensere for køretøjets bevægelser, når du går ind og ud.
Stigen er forsynet med et beskyttelsesdæksel til transport af stigen inde i teltet, når den ikke er i brug. Stigens maksimale længde er 225 cm.
Fahrzeugmontage
Den nemmeste måde at samle teltet på er på tværbjælker. Teltbasen er overalt forsynet med to robuste aluminiums C-profiler. De seks medfølgende monteringsbeslag kan indsættes i disse og placeres efter ønske. Fastholdelsesbeslagene er i et stabilt design med 8 mm gevind og selvlåsende møtrikker. Med en klar bredde på 40 mm er de velegnede til de sædvanlige rektangulære tværelementer.To tværelementer er tilstrækkelige til et sikkert hold. Til off-road brug anbefaler vi dog at bruge tre eller muligvis fire tværelementer afhængigt af stabiliteten af tværelementernes fastgørelse til køretøjet.