JAMES BAROUD Grand Raid M SORT

kr. 26.999,00

Grand Raid M, Grand Raid X og Grand Raid XL adskiller sig fra Evasion ved læsseområdet på taget.

James Baroud telte af hård glasfiber

Design filosofi James Baroud er et Offroad Tents. Teltene er fra starten udviklet til brug uden for asfaltvej. Alle fastgørelseselementer, hængsler og fastgørelseselementer er designet til at modstå mange år, og tusindvis af kilometer på buldrende veje uden skader. Intet er underdimensioneret her for at reducere produktionsomkostningerne til skade for kunden. Dette afspejles også i små detaljer såsom monteringsbeslagene til montering på tværvangerne. Selv de, der kun transporterer deres telt på vejen, nyder godt af den stabile og holdbare konstruktion. Er du til off-road, kan du ikke altid vælge vejret og opholdsstedet. Derfor er teltene konstrueret sådan, at de sagtens kan modstå kraftig regn og kulde på Island samt kraftige sandstorme og høje temperaturer i Sahara. James Baroud producenten er så overbevist om kvaliteten af ​​sine hårde telte, at producenten giver fem års garanti på tagskal, teltstof og mekanik. Reservedele, herunder komplette teltstoffer, fås også i mange år.

Modeller James Baroud-teltene med hård skal fås i tre åbningsmuligheder: Med hårde skaller, der åbner i en trekantet form og stor indvendig højde. Masser af plads til at ændre. Meget nem og hurtig at åbne og lukke. Med parallelt åbne hårde skaller og en vidunderlig udsigt hele vejen rundt. Perfekt til familier med børn. Som en kombination af begge varianter. Tilbyder nok benplads selv i den mindre standardstørrelse. Nogle modeller fås også med et valgfrit læsseområde til fx en opbevaringstaske eller et reservedæk. Du kan finde hvilke tværstænger du skal bruge under “Vedhæftede filer”!

Størrelser Alle telte fås i standardstørrelsen med indvendige mål på 198 * 140 cm og som en XL udgave med indvendige mål på 224 * 160 cm. Grand Raid X-modellen byder på indvendige mål på 198 * 160 cm og er derfor kun bredere, men ikke længere end basisversionen. De 160 cm brede telte tilbyder nok soveplads til to voksne med et eller to små børn. Telte med suffikset XL med en indvendig længde på 224 cm tilbyder nok plads selv for høje mennesker. Familier vil også sætte pris på den ekstra plads, da den kan bruges som opbevaringsplads, fx til tasker, sko, hverdagstøj, toilettasker eller legetøj.

Varenummer JB-RT-GR-M-B Kategorier , Mærke