Bush Company 180 Heavy Duty XT Markise, Venstre side

kr. 17.499,00

Tages hjem på bestilling

180 XT MAX markisen er den ultimative fritstående markiseløsning med hensyn til massiv skygge (8,53 m²) og vindmodstand, der deler samme tykkelse og holdbarhed som vores berømte 270 XT markise og 270 XT MAX markise.
180 XT MAX markisen er 2,3 m lang og vejer kun 26 kg og kan nemt monteres på de fleste tagbøjler eller kraftige spær med vores Heavy Duty L-beslag (inkluderet i forteltet) til vores tagtelte. Markisen har to fuldt afstivede arme, der sidder i hver ende af rammen i en 90-graders vinkel, samt en ekstra aluminiumsstang i for- og bagenden af markisen, der kan foldes ud parallelt med dit køretøj. Kombinationen af foldearme for og bag betyder, at 180 XT MAX-markisen giver en utrolig mængde skygge (+/- 8,53 m²) omkring dit firehjulstræk, så du kan bruge dit campingkøkken, bytte eller bare et skyggefuldt sæde/chill-område. Når forteltet forlænges, måler bagsiden af markisen i alt 5,84 m. Som du kan se fra videoen, sættes markisen simpelthen op af en person på cirka 60 sekunder og demonteres lige så let. 180 XT MAX-forteltet har et robust hængsel i rustfrit stål bagpå og også den forreste del af rammen, alle arme er lavet af aluminiumslegering af flykvalitet, og de forreste og bageste enkeltarme er forstærket med et bikagetværforstærkningssnit over hele deres længde.
180 XT MAX markisen er fremstillet i Sydafrika af komponenter af højeste kvalitet. Markiseposen er lavet af 460 g/m² ripstop polyester bomuld med YKK lynlåse. I modsætning til PVC-markisebetræk tillader lærredet markisen at ånde, mens den holdes fri for støv og snavs, og fugt kan fjernes gennem lynlåsen, hvilket reducerer risikoen for skimmelvækst. Taskens ribbenstopmateriale reducerer også risikoen for store rifter i posen på grund af kontakt med grene, og posens for- og bagside er færdig med et dobbelt lærredslag for yderligere beskyttelse. Lærredet på selve markisen er et 320 g/m² ripstop lærred lavet af poly-bomuld i den traditionelle olivengrønne farve fra The Bush Company, som er skimmel- og skimmelresistent

Varenummer 4AXTM1 Kategorier , Mærke